Opbyg netværk

Et velfungerende netværk kan drive dig langt, når du starter virksomhed. Find nogle af de stærkeste iværksætter-netværk her.

Et godt netværk byder på en lang række fordele for selvstændige. Knytter du kontakter til andre fra samme branche, har du nemlig en kilde til inspiration og viden om, hvordan du løser både store og små problemer. Vores erfaring er i hvert fald, at du som oftest kan finde mindst én, der har stået i præcis samme situation som dig selv.

Dit netværk er også stedet, hvor du kan få snakket og samlet energi, hvis du har en enmandsvirksomhed, og har svært ved at klare dig igennem hverdagen. Derfor er vores anbefaling klar: Meld dig ind i et netværk for selvstændige, læs andres erfaringer på net-fora så som Amino og vores eget netværksforum på selvbetjeningssiden og knyt kontakter til ligesindede i samme- eller andre brancher, så I kan trække på hinandens kompetencer.

Du kan starte med det samme. Her er en liste over populære steder at skabe kontakt til andre selvstændige på nettet:

Som medlem af DANA bliver du desuden en del af et netværk bestående af mere end 23.000 selvstændige. Læs mere om vores netværksmøder.

Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere
Netværk er nøglen til succes

Lær at bruge dit netværk aktivt og skab en stærkere position på markedet.

Læs mere