Markedsfør dig

Der er mange forskellige og billige måder at markedsføre din nystartede virksomhed på. Find de mest udbredte her.

Ét af de vigtigste tips til god markedsføring er at holde styr på kunderne fra første dag. Især hvis din virksomhed er nystartet. Lav fx en mailingliste som nuværende- og mulige kunder kan skrive sig på og send herefter nyhedsbreve ud om aktiviteter i din virksomhed med jævne mellemrum. Så har du også en anledning til at holde kontakten ved lige.

De fleste virksomhedsejere i opstartsfasen er interesserede i den form for markedsføring, der ligger i den billige eller mellemdyre ende af skalaen. Derfor ser vi her på nogle muligheder for markedsføring online, hvor udgifterne ofte kan holdes nede.

Genkendelig hjemmeside
En god hjemmeside er mange potentielle kunders første indtryk af din virksomhed. Derfor bør den altid se professionel ud og være søgemaskineoptimeret.

Faktisk er din hjemmeside så vigtig, at du bør tænke den ind allerede, når du navngiver og registrerer din virksomhed. Det er nemlig ofte den eneste måde, du kan sikre dig et domænenavn, der er nemt at sige, skrive og huske.

Overvej i øvrigt også om du kan bruge din hjemmeside til at sælge dine varer eller ydelser online i en webshop.

Annoncér med Google AdWords
Med AdWords køber du dig til annoncer placeret i Google-søgninger, fx over eller ved siden af søgeresultatet. Fordelen ved AdWords frem for traditionelle annoncer er, at du kun betaler for de gange en person rent faktisk klikker på din annonce.

E-mail markedsføring
Hvis du selv kan sætte det op, kan markedsføring via e-mail være tæt på gratis, og du kan nå tusindvis af potentielle kunder med et enkelt klik. Teknikken gør det muligt at sætte e-mails op, så du kan måle hvor mange modtagere, der reagerer på din e-mail, og hvilke links de reagerer på.

Du skal dog være opmærksom på den specifikke lovgivning på området. Den siger blandt andet noget om, hvem du må sende markedsføring til, hvad du må sende, og hvor ofte du må gøre det.

 

Vejen til succes

Som medlem får du Danmarks bedste online ekspertforum for selvstændige - gratis.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere
Skaf et nyt medlem

Hjælp os med at skaffe nye medlemmer og bliv belønnet med et gavekort.

Læs mere