IT

For en mindre virksomhed kan det være omkostningsfuldt at drive sit eget it-system. Derfor er det altid en god idé at overveje mulighederne for udlicitering og cloud computing.

Det kan være omkostningsfuldt at etablere et nyt it-system til din virksomhed, men på lang sigt kan det blive en uvurderlig investering. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilke krav virksomheder har til deres it-systemer, og derfor er det vigtigt, at opsætningen er skræddersyet til netop din virksomhed.

Der er mange overvejelser omkring budget og tekniske funktioner, som alle har indflydelse på, hvad der udgør den perfekte it-løsning for din virksomhed. Netop på grund af dette kan det være en god idé at sætte sig ned og klarlægge de opgaver, som it-systemet skal udføre for dig.

Skal du fx etablere en webshop, eller er det udelukkende et elektronisk lønsystem, du søger? Har du allerede et eksisterende system, som du ønsker at bygge ovenpå, eller skal du starte helt fra bunden?

Overvej at udlicitere dine it-systemer
Det er vigtigt, at it-systemet effektiviserer dine arbejdsprocesser, og understøtter virksomhedens vækst – og ikke det modsatte. For at nå dertil skal du nøje afveje, hvor stor en rolle it-systemet skal fylde i din daglige arbejdsgang, og hvordan du nemmest kommer uden om de tekniske udfordringer, som altid opstår med komplicerede systemer.

Det kan meget vel være, at det er for omfattende en opgave for din virksomhed at drive sit eget it-system. Så kan det være en god løsning at bruge ekstern computerkraft til at køre it-funktionerne. Det kan du gøre ved at udlicitere din it-afdeling til en anden virksomhed, som så driver systemet for dig, og yder support i tilfælde af problemer.

 

Er din PC beskyttet imod virus?

Vil du gerne færdes trygt på internettet - så har vi forhandlet et godt tilbud til dig på et antivirus program.

Læs mere
Få optimeret din PC helt gratis

Som DANA medlem kan du nu få optimeret din PC helt gratis. Det betyder at din PC bliver hurtigere og ydeevnen bedre.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere