De selvstændiges ret

Med os i ryggen kan du trygt springe ud som selvstændig og gøre drømmen til virkelighed. Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig her.

Går du med drømmen om at smide tøjlerne og springe ud som selvstændig? Så er der al mulig grund til tage chancen nu. Danmark er nemlig blandt verdens bedste lande at starte egen virksomhed i.

I DANA kan vi ruste dig til at udnytte de fremragende forhold her i landet, og samtidig give dig et solidt sikkerhedsnet, som sikrer dig, hvis drømmen skulle briste.

I DANA er vi selvstændige sammen
Siden midten af halvfjerdserne har vi kæmpet for dine rettigheder som selvstændig. Det gør vi, fordi de selvstændige er Danmarks modigste mennesker, som fortjener de bedste forhold.

Fremadrettede iværksættere, som tør realisere drømmen, er fundamentet for vores unikke velfærdssamfund i Danmark. Netop derfor skal du have al den støtte og opbakning, du skal bruge for at lykkes. Og netop derfor er vi selvstændig sammen.

Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige
Vi er Danmarks eneste a-kasse dedikeret til selvstændige. Vi eksisterer for, at du kan få succes med dine ideer, og indtil videre er vi nået meget langt.

Vidste du fx, at dine rettigheder som selvstændig er lige så gode som for lønmodtagere? Det betyder, at så længe du er medlem af en a-kasse, har du mulighed for at få dagpenge og efterløn på samme vilkår som almindelige lønmodtagere.

Tag os i hånden, spring trygt ud som selvstændig og træd ind i den eksklusive kreds af Danmarks modigste.

For de modige

Se vores hyldest til Danmarks modige - De selvstændige

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere