Vi kalder dig modig

Mange har evnen, lysten og frihedstrangen til at blive selvstændig. Men det er modet, der afgør, om de gør noget ved det. Som iværksætter har du turde tage springet. Derfor kalder vi dig modig.

Danmark har brug for selvstændige, der har modet til at forfølge deres drømme og forretningsideer. Som iværksætter er du nemlig med til at holde hjulene i samfundet i gang.

Der er dog ingen, der siger, at det skal være nemt at være modig, og springet fra lønmodtager til selvstændig er for mange nye iværksættere større end som så. Men du skal vide, at du ikke er alene.

Selvstændige sammen
I DANA er vi selvstændige sammen. Dig, os og andre iværksættere på tværs af brancher og regioner landet over. Det betyder, at du som medlem af DANA kan trække på et enormt netværk af ligesindede, modige selvstændige, som kan hjælpe dig med alt fra sparring til uvurderlig samhandel.

Dette netværk er helt unikt, og som en aktiv del af det styrker du ikke blot din forretning – du gør det også lettere for dig selv at tage de modige beslutninger fremover.

Læs mere om hvordan du kan bruge dit netværk her

Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere
Masser af mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med tusindvis af andre selvstændige.

Læs mere
Et tilbud du ikke kan afslå

Der er kun én ting, der overgår en god rabat – og det er mange gode rabatter.

Læs mere