Om DANA

DANA er Danmarks eneste a-kasse udelukkende for selvstændige. Vi har hjulpet iværksættere med deres forretning i over 40 år – og vi vil også gerne hjælpe dig

DU er modig
Som selvstændig er du én af samfundets modigste mennesker. Det har vi stor respekt for, og derfor gør vi alt i vores magt, for at din virksomhed får succes. I DANA er vi nemlig selvstændige sammen.

Se vores præsentationsfilm her

Når det ikke går
Somme tider går det desværre ikke som planlagt, og derfor står vi naturligvis også klar med dagpenge og rådgivning, hvis du er nødt til at lukke forretningen.

Med denne tryghed i ryggen bliver det forhåbentlig lettere for dig at skabe stabilitet og vækst uden bekymringer.

Vi er til for dig
Vi er udelukkende til for dig som selvstændig. Det betyder, at vi kan fokusere på detaljen i stedet for bredden, hvilket fx kommer dig til gode gennem sparring med vores rådgivere, som sidder klar i hele landet.

Selvstændige har også rettigheder
Vi kender din situation bedre end nogen anden a-kasse, og kæmper for dine rettigheder hver dag – hele året rundt.

Balancebom og sikkerhedsnet
Vi hjælper dig med at holde kursen og griber dig, hvis du falder. Så kan du fokusere på at skabe vækst uden bekymringer.

Bedre chancer for succes
Vi giver dig forudsætningerne for at gøre drømmen til virkelighed og udvikle din virksomhed løbende, blandt andet gennem netværk, kurser, workshops og gode rabatter.

Læs mere
Her kan du læse mere om vores historie og vores ambitioner om, at spille en aktiv rolle i udviklingen af din virksomhed.