Et robust sikkerhedsnet

Vi hjælper dig med at afbøde faldet, hvis udsigterne til at drive din egen virksomhed skulle forsvinde. Så kan du bruge al din energi på at komme hurtigt tilbage på sporet.

Hvis uheldet skulle være ude, og du pludselig får brug for akut hjælp, så står vi altid klar til at vejlede dig. 

Du kan kontakte os på 70 21 75 75, hvor vores Service Center sidder klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at komme forbi, når det passer dig. Faktisk behøver du ikke engang at bestille tid på forhånd.

Du kan også bruge denne knap Ring mig op

For os er det vigtigt, at du får en blød landing, hvis det uventede skulle ske. Det gør det nemlig nemmere for dig at komme op igen.

Stærke forsikringsfordele
I DANA har vi stor erfaring med at hjælpe selvstændige tilbage på rette vej, og ved også, at mange selvstændige slet ikke kan forestille sig, at vende tilbage til livsstilen som lønmodtager.

Derfor tilbyder vi et stærkt finmasket sikkerhedsnet, som består af målrettet rådgivning, erfarne specialister og sikre produkter. Udover retten til dagpenge og efterløn rummer vores forsikring også en lang række ydelser, som kan være nyttige i din situation, fx uddannelsesstøtte.

Vores forsikring er med andre ord designet til at give dig tryghed og sikkerhed til at tage de nødvendige risici, som potentielt set kan øge din succes som selvstændig.

Du kan her læse mere om erhvervs- eller netbankforsikring og priser på at være medlem af DANA.

Vi griber dig, hvis du falder

DANA sørger for det økonomiske sikkerhedsnet – så du kan sørge for forretningen.

Læs mere
Værdifulde råd

Du behøver ikke starte fra bunden, bare fordi du er sprunget ud som selvstændig.

Læs mere