Din støtte til succes

Alle iværksættere kan få brug for støtte og opbakning. I DANA tilbyder vi dig faglig støtte, ligegyldigt hvor i dit erhvervseventyr du befinder dig

Én ting er at springe ud i det som selvstændig. En helt anden er at gøre det på en fornuftig og langtidsholdbar måde. I DANA har vi lang erfaring med iværksættere på tværs af brancher, både når det går op men også når det går ned.

Vores mål er at hjælpe dig igennem udfordringerne, så du kan navigere sikkert fremad. Det gør vi blandt andet ved at trække på vores store erfaring, sikre dig professionel vejledning - ikke mindst gennem vores målrettede produkter.

Få ny viden på vores eftertragtede kurser
Som selvstændig kan det være en uoverskuelig udfordring at finde rundt i al juraen om registrering, regnskab og dokumentation. Især som nystartet iværksætter.

Der er dog masser af hjælp at hente. Vi tilbyder en lang række kurser og workshops, som alle er designet specifikt til at give dig de fornødne redskaber til at tackle de udfordringer, du står over for som selvstændig – blandt andet praktiske kurser i regnskabsføring, markedsføring, IT, jura og salgsteknik.

Læs mere om vores fremtidige arrangementer.

Arrangementkalender

For de modige

Se vores hyldest til Danmarks modige - De selvstændige

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere