Vækst med sikkerhed

Med redskaberne i vores værktøjskasse kan du vækste din virksomhed trygt og sikkert. Vi tilbyder rådgivning, kurser og netværk som grobund for dine vækstdrømme.

Selvom din forretningsmodel fungerer, og alt kører på skinner, så kan det ofte være svært at gennemskue, hvordan du tager virksomheden til det næste niveau.

Måske er du usikker på, om du har overskuddet til at håndtere en større virksomhed. Eller måske har du lysten til at vækste, men har svært ved at finde tiden til at udnytte vækstmulighederne i din forretning. I begge tilfælde er vi din sikre samarbejdspartner, som kan hjælpe med at skabe en fornuftig vækstplan.

I DANA trækker vi på vores lange erfaring med at hjælpe virksomheder til at tage det næste skridt. Vi ved, hvad der skal til, for at du får en realistisk og fornuftig vækstplan, der opfylder dine behov – samtidig med, at du får ro i sindet til at koncentrere dig om din forretning. Det kalder vi ”vækst med sikkerhed”.

Brug vores rådgivere – når det passer dig
Kernen i vores service er professionel og målrettet rådgivning, som altid foregår på dine præmisser og med din specifikke situation i fokus.
Ring til os på telefon 70 21 75 75, alle hverdage mellem kl. 10-15, og få en aftale med en professionel rådgiver.

Kom til netværksmøder og få sparring
Hvis du har brug for at sparre med andre selvstændige, som er i samme situation som dig selv, så er vores netværksmøder det helt rigtige valg. Her møder du erfarne og nystartede selvstændige, som på hver sin måde har gjort sig værdifulde erfaringer.

Få praktiske værktøjer og udbyg dine kompetencer
I DANA hjælper vi dig også med at udbygge dine kompetencer til at håndtere udfordringerne i virksomheden. Vi tilbyder fx konkrete handlingsrettede kurser og workshops i salg og regnskab med målet om at optimere processerne rundt om din kerneforretning.

Kurserne er skruet sammen, så du får fremadrettede værktøjer til at mindske spildomkostninger og spare ekstra, hvor det er muligt. På den måde bliver du klædt ordentligt på til at undgå de juridiske og praktiske faldgruber.

Læs mere om rådgivning der kan styrke din virksomhed og vores mange særlige kontante fordele.

Netværk er nøglen til succes

Lær at bruge dit netværk aktivt og skab en stærkere position på markedet.

Læs mere
Kurser og workshops

Hop med på vognen og styrk din forretning gennem målrettede kurser og workshops.

Læs mere
Få optimeret din PC helt gratis

Som DANA medlem kan du nu få optimeret din PC helt gratis. Det betyder at din PC bliver hurtigere og ydeevnen bedre.

Læs mere