En sikker vej til stabilitet

Med os på holdet får du et stabilt grundlag for din forretning. Det giver dig blandt andet mere frihed til at udvikle din virksomhed i lige præcis den retning, du ønsker.

For mange selvstændige er en usikker fremtid en af de største bekymringer. Du står ofte alene i første række med de svære beslutninger, som afgør virksomhedens fremtid. Dette ansvar kan være både ensomt og opslidende i længden, og derfor kan det ofte være befriende at have en sparringspartner at spille op ad.

Vores rolle er at være den medspiller, som altid står ved din side, og vi hjælper dig med at gøre beslutningerne nemmere. Så kan du glæde dig til fremtidens muligheder i stedet for at frygte udfordringerne i horisonten.

Som selvstændig er du en del af Danmarks modigste mennesker. Dét fortjener, i vores øjne, den bedst mulige støtte til at skabe en stabil forretning.

Selvstændige sammen – så står vi alle stærkere
I DANA har vi har mange års erfaring med at støtte mindre virksomheder til at opnå et sikkert forretningsgrundlag. Gennem årene har vi opbygget en solid pakke af produkter og services, der indeholder forskellige redskaber til at afhjælpe dine bekymringer. 

Med det i ryggen behøver du ikke at bruge dyrebar tid på at finde billige leverandørløsninger. Vi har brugt vores medlemmers samlede styrke til at forhandle gode priser med de bedste leverandører. Derfor kan vi tilbyde en lang række særlige tilbud kun for DANA-medlemmer, som kan give dig mere luft i budgettet.

Fokusér på din kerneforretning
Dyre administrative processer er noget, som får mange selvstændige til at ligge vågne om natten. Besværlige it-løsninger og høje driftsomkostninger kan være med til at slå bunden ud på selv den mest rentable forretningsidé. Derfor er det vigtigt, at du forsimpler dine administrative processer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Du kan spare en masse på administration ved at automatisere processerne eller outsource dine it-løsninger. En måde at gøre det på er ved at bruge internetbaseret software, som ofte kan spare dig for dyre licenser og driftsomkostninger.

Google har fx udviklet en række gratis produkter, som gør det nemmere og billigere for dig, at drive din hjemmeside og arbejde med tekstbehandlings- og præsentationsprogrammer.

Det er vores erfaring, at der er en klokkeklar sammenhæng mellem din evne til at fokusere på udviklingen af kernen i din virksomhed og din chance for at overleve og vokse.

Her kan du læse mere om, hvad DANA kan gøre for dig.

 

For de modige

Se vores hyldest til Danmarks modige - De selvstændige

Læs mere
Værdifulde råd

Du behøver ikke starte fra bunden, bare fordi du er sprunget ud som selvstændig.

Læs mere
Styrk din forretning

Øg chancen for succes med økonomisk støtte og en optimeret salgsstrategi.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere