DANA – din medspiller

Om du er nystartet eller etableret iværksætter er ligegyldigt – vi giver dig altid den nødvendige støtte til at udvikle din virksomhed. Vores rolle er nemlig, at være en fast og utrættelig medspiller på dit hold.

Som selvstændig skal du håndtere en masse følelsesmæssige, praktiske og juridiske udfordringer. Det kan nemt virke som en uoverskuelig mundfuld, men det behøver det ikke at være. Ofte skal der nemlig ikke mere til end lidt kvalificeret sparring eller simpel information for at kunne se klart igen.

I DANA ser vi os selv som din medspiller i alle dele af livet som selvstændig – både i det faglige, det sociale og det personlige.

Netværk, sparring og ny viden
Igennem vores brede netværk med tusindvis af selvstændige kan du møde andre ligesindede iværksættere, som du kan sparre med. Både dem som lige er startet, dem der stadig overvejer det, og de mere erfarne iværksættere, som har prøvet det meste og kan give dig gode råd til, hvordan du tackler de udfordringer, du står over for.

Vi afholder også masser af relevante kurser og workshops, som klæder dig godt på til at møde dine udfordringer og forfølge dine unikke muligheder fremover.

Professionel rådgivning – når det passer dig
Hos os kan du altid få en uforpligtende samtale med en af vores rådgivere. Dine udfordringer opstår måske pludseligt, og så er det vigtigt at kunne finde løsninger hurtigt.

Du kan komme forbi, præcis når du har brug for rådgivning, og du behøver ikke at bestille tid på forhånd. Vi kommer også gerne ud til dig, hvis du ønsker det.

Overvejer du at starte virksomhed?
Du kender sikkert godt suget i maven, man får af at kigge i en dyb afgrund. Sådan er der mange, der har det, når de overvejer at droppe tilværelsen som lønmodtager for at springe ud i det som selvstændig.

Det er en stor beslutning, som kræver både mod og grundige overvejelser – men som også rummer spændende forandringer. Og husk på, at der er hjælp og rådgivning at hente.

I DANA kan vi hjælpe dig med at se udfordringerne og mulighederne klarere, så du kan træffe de bedste beslutninger om din fremtid. At være selvstændig betyder nemlig ikke, at du skal kunne alting selv. Du har brug for sikre medspillere, der forstår din situation, og kan hjælpe dig fremad.

Med os på holdet får du en medspiller, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes med din idé.

Læs mere om rådgivning der kan styrke din virksomhed og hvordan du kan udvide dit netværk.

Værdifulde råd

Du behøver ikke starte fra bunden, bare fordi du er sprunget ud som selvstændig.

Læs mere
Har du råd til at blive gammel?

Med DANA PlusPension er du sikret en særdeles attraktiv pensionsordning.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere
Masser af mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med tusindvis af andre selvstændige.

Læs mere