Køb eller salg af virksomhed

DANA og match-online.dk står sammen om at forbedre ejerskifteprocessen for selvstændige.

Match-online.dk er Danmarks største og mest professionelle markedsplads for køb og salg af virksomheder. De hjælper med formidling af virksomheder ved ønske om køb, salg eller kapitalfremskaffelse. Formidlingen sker gennem en professionel og anonymiseret annoncering af virksomheden, som eksponeres gennem deres aktive og etablerede netværk, så man sættes i kontakt med de nøglepersoner virksomheden søger.

DANA og match-online.dk står sammen om at forbedre ejerskifteprocessen for selvstændige

Match-online.dk hjælper dig med ejerskifte, når du ønsker køb, salg eller kapitalfremskaffelse. De formidler kontakten mellem dig og vores netværk, så du kommer i kontakt med den rette nøgleperson til din specifikke situation.

Det er vigtigt at du involverer din rådgiver i ejerskifteprocessen og har du ikke selv en rådgiver, hjælper match-online.dk med at finde den rette til dig. Udfyld venligst nedenstående og bliv kontaktet omkring dine muligheder.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

Log ind på MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

Meld dig ind online

Hvorfor vælge dana

Vi er Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige, og har været det i over 40 år.

Læs mere
Har du råd til at blive gammel?

Med DANA PlusPension er du sikret en særdeles attraktiv pensionsordning.

Læs mere