Milling Hotels

Hvis du rejser meget eller har brug for at afholde møder og konferencer i professionelle rammer, så har vi et tilbud, du sandsynligvis vil finde interessant.

Når du som selvstændig er udenbys på forretning, er det rart med et hjem uden for hjemmet. Et sted hvor du mentalt kan smække benene op, slappe af efter en hård dag og lade op til den næste – men som samtidig giver dig mulighed for afholde professionelle forretningsmøder og konferencer inden for professionelle rammer.

Vi har, på vegne af vores medlemmer, lavet en eksklusiv aftale med Milling Hotels. Hotellerne er familieejede med masser af charme og sjæl. Her er du ikke bare et værelsesnummer og komfort og kvalitet er høj, både hvad angår værelser og mødefaciliteter. 

Også for familien
Milling Hotels består af fem hoteller, der alle ligger i centrum af hhv. Odense, Middelfart og Kolding. Og det er ikke kun, når du er på farten, at du kan benytte dig af vores eksklusive aftale med Milling Hotels.

Selv om du er selvstændig, skal der også være plads til afslapning med familien, og når den tid kommer, kan du trygt checke ind på Millings Hotels. Du har nemlig også dine DANA-fordele i fritiden.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

Log ind på MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

Meld dig ind online

Kurser og workshops

Hop med på vognen og styrk din forretning gennem målrettede kurser og workshops.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere