Privat socialrådgivning

DANA har i samarbejde med Bisidderhjælpen udarbejdet eksklusiv aftale, til gavn for dig der måtte være kommet i klemme i det offentlige system. De tilbyder kompetent og professionel privat socialrådgivning til alle vores medlemmer.

Har du et forestående møde eller sagsforløb i det offentlige – og ønsker at der tages hånd om dine rettigheder og interesser? Med en privat socialrådgiver på sidelinjen er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, når situationen spidser til.

Er du røget i klemme i det offentlige system? Eller har du et forestående sagsforløb i jobcentret, kommunen eller statsforvaltningen og ønsker hurtig afklaring – uden at gå på kompromis med dine rettigheder?

Tilknyt en privat socialrådgiver som din partsrepræsentant og få erfaring, know-how og betydelig forvaltningsindsigt med på din side af bordet. Bisidderhjælpen holder styr på de love, regler og paragraffer, som gør en forskel nu og her – og sikrer en fremtid med ro og overskud.

Som medlem af DANA du har ret til en gratis og uforpligtende samtale med en privat socialrådgiver. Vurderer de, at kunne gøre en forskel i din situation, får du en eksklusiv rabat på rådgivning.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

LOG IND PÅ MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

MELD DIG IND ONLINE