Internetsikkerhed

I dagens digitale verden er det vigtigt at have styr på it-sikkerheden. Vi tilbyder dig en formidabel pris på sikkerhed til både computer og internet i form af verdens bedste ’Internet Security’.

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din færden på nettet tryg – bl.a. ved at beskytte dig mod fjendtlige angreb og holde såvel dig som dine enheder skadefri.

Derfor har vi forhandlet med sikkerhedsudbyderen Chili Security, og tilbyder nu en aftale på 'Internet Security', der giver DANA-medlemmer mulighed for at sikre sine enheder til en virkelig god pris.

Hvad er Internet Security?
Internet Security er en overordnet betegnelse for et meget bredt emne. Produktet sikrer dig, når du færdes på internettet, sender mails, håndterer fortrolige data eller foretager dig andre handlinger via din computer.

Kort fortalt kan Internet Security ses som en 'opgraderet' antivirus. Hvor en almindelig antivirus renser ud i din computers malware og andet vira, sørger Internet Security for, at dette slet ikke når ind på din computer.

I den forstand er Internet Security den bedste løsning til at sikre både dig, din computer og dine personlige oplysninger.

Er du ikke beskyttet af Internet Security, så kan hackere og andre kriminelle til gengæld få adgang til dine private data og distribuere eller sælge dem videre til andre virksomheder eller organisationer, der vil forsøge at foretage kriminelle handlinger – fx i form af kontohævninger eller online køb. Alle disse handlinger risikerer du at stå inde for, da de er foretaget med din identitet.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

Log ind på MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

Meld dig ind online

 

Masser af mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med tusindvis af andre selvstændige.

Læs mere
Kurser og workshops

Hop med på vognen og styrk din forretning gennem målrettede kurser og workshops.

Læs mere
Skaf et nyt medlem

Hjælp os med at skaffe nye medlemmer og bliv belønnet med et gavekort.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere