Advokatinkasso

Én af de største udfordringer for selvstændige er dårlige betalere. Heldigvis ligger løsningen lige for – du lader vores effektive inkassoservice inddrive gælden for dig, så du i stedet kan fokusere på din kerneforretning.

Som selvstændig har du brug for at kunne se fremad i stedet for altid at kigge tilbage på de kunder, som ikke betaler til tiden. Der er simpelthen intet mere frustrerende end at kæmpe med likviditet og manglende betalinger.

Erfaring viser da også, at netop dårlige betalere er en af de største risici i en nystartet virksomheds udvikling. En effektiv rykker- og inkassoservice kan derfor være en uvurderlig investering for mange selvstændige.

Gratis rykker- og inkassoservice Med DANA Advokatinkasso får du fordelagtig adgang til en professionel og veltrimmet inkassoproces. Vi sikrer en højere inddrivelse – på kortere tid – så du kan bruge dine kræfter på at udvikle din virksomhed fremadrettet.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

 

LOG IN PÅ MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

MELD DIG IND ONLINE