Bøger fra regnskabskolen

Få styr på skat, fradrag, bogføring og meget mere, med kvalitets bøger fra Regnskabsskolen.

Et korrekt bogført regnskab er nøglen til succes. Og modsat hvad mange tror, så behøver det ikke være en kompleks videnskab at få styr vigtige ting som skat, moms og fradrag. Der findes nemlig masser af gode og let-læste bøger om emnet

Som DANA medlem får du rabat, når du køber de populære bøger fra Regnskabsskolen.

 • Bogen om bogføring for begyndere
  At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, sådan at man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld.

 • Bogen om fradrag – i erhvervsdrivende virksomheder
  I Bogen om fradrag får du klare og kontante svar på spørgsmål, som de fleste selvstændigt erhvervsdrivende og virksomhedsledere har. Du får en praktisk håndbog, som også er værd at læse igennem fra ende til anden, så du ikke snyder dig selv i skat.

 • Bogen om skat – med virksomhedsordningen
  Er relevant for alle, der driver selvstændig virksomhed. Her får læseren et overblik over de grundlæggende skatteregler, beregningen af indkomstskatten bliver gennemgået, og bogen behandler den populære og nogle gange attraktive virksomhedsskatteordning meget grundigt med gode beregningseksempler.

 • Bogen om budgetter
  Er for dig, der er iværksætter, selvstændig, bogholder eller generelt er interesseret i en introduktion til mindre virksomheders budgettering. Bogen er skrevet i et let sprog med konkrete eksempler, der gør bogen mere overskuelig for læseren.

 • Moms og momsfradrag – en guide til iværksættere og selvstændige
  Moms er ikke bare et spørgsmål om at betale, hvad du skal. Det handler også om at få de momsfradrag, du er berettiget til. I bogen får du anvisninger på, hvordan momsen skal beregnes og afregnes.

 • Bogen om ansættelse og ansættelsesbeviser
  Når du som virksomhedsejer skal ansætte din første medarbejder, er der mange spørgsmål, du skal tage stilling til, og mange regler, du skal sætte dig ind i. Bogen fortæller dig det, du har brug for at vide
  .
 • Bogen om løn og lønbogføring med DataLøn
  Er til dig, som skal i gang med at bruge DataLøn for første gang.

 • Bogen om nøgletal
  Giver dig bedre overblik over en virksomheds økonomi.

Læs mere om bøgerne på MIT DANA

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

Log ind på mit DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så kan du blive det nu

Meld dig ind online