DANA Forening

Foreningen DANA har mange års erfaring med at støtte og udvikle selvstændige. Vi er hverken fagforening eller arbejdsgiverforening – men en forening, der gør det nemmere og mere profitabelt at være selvstændig.

Økonomisk tryghed

At være selvstændig betyder ikke, at du skal kunne alting selv. Vores mål er at give dig den rette ballast og økonomiske tryghed, så du kan koncentrere dig om at skabe de bedste resultater for din virksomhed.

Læs mere
Værdifulde råd

Når du tager springet og starter egen virksomhed, betyder det ikke, at du skal kunne klare alt selv. Her finder du gode råd og vejledning til en smertefri opstart.

Læs mere
Styrk din forretning

I DANA gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at styrke din forretning. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du øger salget ved at forbedre din markedsføring, og hvordan du bedst håndterer økonomisk støtte i form af lån og anden finansieri

Læs mere
Om Forening DANA

I Foreningen DANA er vi selvstændige sammen. Det betyder, at vi ser det som vores fornemste opgave at bryde statistikken, så flere selvstændige overlever med deres virksomhed.

Læs mere
Brug dit netværk

Et af de vigtigste midler til at bygge en succesfuld forretning er at skabe, bruge og opretholde et solidt netværk. Læs mere om, hvordan du lykkes med det i praksis.

Læs mere
Kontante fordele

Vi har forhandlet den rette pris og kvalitet på kontante fordele, og de er tilpasset dig som selvstændig. Vi har gjort arbejdet, så på den måde kan du spare både tid og penge. For når vi er selvstændige sammen, har vi en stærk forhandlingsposition.

Læs mere