Udvid dit netværk

Du behøver ikke nødvendigvis at bruge mange økonomiske ressourcer på at få dit netværk til at vokse – men det er vigtigt at du er godt forberedt, når du møder nye mennesker. Her finder du gode råd til at udvide dit netværk på professionel vis.

Et netværk skal udvikle sig for fortsat at have værdi for dig og din virksomhed. Derfor er det en god idé hele tiden at være opmærksom på, hvilke mennesker eller andre virksomheder, som kunne være interessante for dig i fremtiden.

Du skal selvfølgelig passe på ikke at bruge for meget tid på bare at netværke med alt og alle, så du mister fokus på din kerneforretning. Herunder giver vi dig et par gode huskeråd, som kan hjælpe dig med at blive en effektiv netværksdanner, der altid er klar til at gribe chancen.

Design professionelle visitkort
Hvis du ikke allerede har gjort det, så få designet en stak professionelle visitkort. Det skal selvfølgelig indeholde alle de centrale oplysninger (navn, adresse, osv.), men det skal også være designet på en måde, som spiller overens med virksomhedens generelle udtryk.

Det optimale visitkort får modtageren til at tænke tilbage på dig og huske det unikke ved din virksomhed selv lang tid efter i mødes. Visitkortene skal du selvfølgelig altid have på dig og være klar til at dele ud.

Vi har blandt andet et medlemstilbud, hvor du kan få trykt billige visitkort og andre trykmaterialer. Læs mere om DANAs kontante fordele.

Forbered en fængende salgstale
Ud over visitkortet skal du også kunne præsentere din virksomhed kort og præcist. Det er de færreste mennesker, der kan holde koncentrationen under din forklaring, hvis den ikke er fængende og kortfattet. Især når du møder folk til større arrangementer, fester og lignende, hvor der er mange forstyrrende elementer. Netop derfor tilbyder vi specifikke kurser i salgspræsentation.

Det er desuden en god idé at øve dig på din præsentation, så den er skarp og velformuleret. Husk også at holde den opdateret, så præsentationen matcher dit nuværende ståsted. Du kan evt. bruge elevatortalen.

Et tilbud du ikke kan afslå

Der er kun én ting, der overgår en god rabat – og det er mange gode rabatter.

Læs mere
Masser af mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med tusindvis af andre selvstændige.

Læs mere
Kurser og workshops

Hop med på vognen og styrk din forretning gennem målrettede kurser og workshops.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere