Brug dit netværk aktivt

Dit netværk kan være guld værd, hvis du bruger det aktivt. Her finder du gode råd til, hvordan du får dit netværk til at hjælpe dig fremad.

Hvis du vil have det optimale ud af dit netværk, er det ikke nok at uddele visitkort til konferencer og møder en gang imellem. På samme vis kan du heller ikke nøjes med blot at tilføje kontakter til dine sociale profiler på internettet.

Et netværk skal plejes for at være effektivt. Det betyder først og fremmest, at du skal huske at holde dit netværk opdateret om, hvad du laver for tiden, og hvilken retning du trækker virksomheden i. Jo klarere en forståelse dit netværk har af din virksomhed, desto mere sandsynligt er det, at dine netværkskontakter sender potentielle kunder og samarbejdspartnere din vej.

Find nye medarbejdere gennem netværk
Du kan også bruge dit netværk til at finde potentielle medarbejdere til virksomheden. Hvis du tager til virksomhedskonferencer eller netværksarrangementer, får du måske endda en mulighed for at interviewe interessante kandidater direkte på stedet. På den måde kan du spare penge på jobannoncer og minimerer tiden, du ellers ville skulle bruge på jobsamtaler.

Læs mere om DANAs netværksmøder.

Hvorfor vælge dana

Vi er Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige, og har været det i over 40 år.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere