Masser af mulige kunder

Den grundlæggende forudsætning for at drive selvstændig forretning, er at skabe en stabil omsætning gennem køb og salg. Her hos os bliver du del af et unikt netværk med tusindvis af mulige kunder.

Kimen til en succesfuld virksomhed er at skabe og opretholde et solidt netværk. Fordelene ved det rigtige netværk er mange. Du har nogen at sparre og udveksle ideer med, du kan lære af andres fejltagelser før du selv begår dem, og sidst, men ikke mindst, så øger du muligheden for at finde nye kunder.

I DANA har vi fokus på at skabe de bedste forudsætninger for samhandel mellem vores tusindvis af medlemmer. Det gør vi blandt andet gennem hyppige netværksmøder og lignende arrangementer, hvor du kan møde ligesindede iværksættere og mulige kunder.

Tænk ud af boksen og udbyg dit netværk
Der er mange andre måder end vores arrangementer, som du kan finde og udbygge dit netværk på.

De fleste selvstændige bruger sociale medier eller tager til netværkskonferencer og uddeler visitkort. Det fungerer ofte rigtig godt som base, men det kan samtidig også være svært for nogle at finde de rigtige kontakter i mængden.

Derfor kan det ofte være en god idé at gå mere utraditionelt til værks og bruge en ny indgangsvinkel til netværksskabelsen. Det kan være noget så simpelt som at kontakte folk på deres fødselsdag og ønske tillykke, eller at ringe direkte til direktøren for et firma og sælge dig selv og din virksomhed. Ofte kan det utraditionelle vinde ved blot at være nyt og anderledes.

Vi udbyder jævnligt kurser, som handler om, hvordan du netværker bedst muligt. Se alle vores kurser i vores arrangementkalenderen.

Arrangementkalender

Sparring eller krisehjælp?

God rådgivning er afgørende for din succes, og vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Læs mere
Et tilbud du ikke kan afslå

Der er kun én ting, der overgår en god rabat – og det er mange gode rabatter.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere