DANA Netværk

På DANA Netværk kan du udnytte dit medlemskab til at udvide dit netværk og få ekspertrådgivning online – når det passer dig.

DANA Netværk er en samling specifikke netværkstilbud til alle DANA-medlemmer. Herunder kan du se et udpluk af de fordele, du får på DANA Netværk.

Eksperthjørnet – Du får gratis råd og svar på generelle spørgsmål fra vores ekspertpanel, som med deres faglige ekspertise kan svare på alt vedrørende din forretning. Du kan spørge om alt fra salg og skat til personalejura og bogføring. Og får altid svar inden for tre dage.

ProMatch – Som medlem af DANA giver ProMatch dig mulighed for at finde opgaver eller udbud til din virksomhed.

DANA Arrangement – Her kan du annoncere for dine egne arrangementer og bidrage til fællesskabet. Det kan fx være, hvis du afholder et netværksmøde, et foredrag, en messe eller noget helt fjerde, som kunne have interesse for andre DANA-medlemmer.

DANA Opslagstavle – Står du og mangler noget til din virksomhed, eller har du ting, som du gerne vil sælge, så kan du slå det op her. Det kan også være du har brug for arbejdskraft eller kan tilbyde din arbejdskraft til andre. Det har du også mulighed for her.

Læs mere om DANA Netværk

23.000 mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med mere end 23.000 andre selvstændige.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere