De Selvstændiges Netværk

Et godt netværk har vist sig helt afgørende for mange iværksættere. Det kan derfor være en fordel, at deltage nogle af vores netværksaktiviteter, så du kan udvide dit netværk med de rette mennesker.

Som selvstændig står du sandsynligvis ofte overfor mange svære beslutninger helt alene. Netop dette er grunden til, at et godt netværk kan have en stor indflydelse på dig og din virksomhed. Det rigtige netværk er nemlig en vigtig kilde til sparring, inspiration og gode råd, som hurtigt kan vise sig at være helt afgørende for din succes.

I en travl hverdag kan det dog være svært at finde tid til at pleje og dyrke sit netværk. Derfor har vi skabt De Selvstændiges Netværk, som kan hjælpe dig med at indgå i nogle strukturerede netværk, så du løbende kan udvide dine kontaktflader – og dermed også dine forretningsmuligheder.

Mød ligesindede iværksættere
Som medlem af De Selvstændiges Netværk kan du fx deltage i DANAs Netværksmøder.

Her møder du ligesindede selvstændige, og det er altid dit eget valg, hvem du finder det interessant at netværke med. På den måde sikrer du, at mødet bliver relevant og gavnligt for netop dig og din forretning.

Hvis du går rundt med særlige overvejelser om at finde investorer eller købe/sælge en virksomhed, kan du med fordel bruge DANA Investor, som specialiserer sig i at matche købere og sælgere fra hele landet.

Masser af mulige kunder

Udnyt muligheden for samhandel med tusindvis af andre selvstændige.

Læs mere
Kurser og workshops

Hop med på vognen og styrk din forretning gennem målrettede kurser og workshops.

Læs mere