Den bedste investering i din fremtid

En solid a-kasse er en af de bedste investeringer, du kan lave i din fremtid. Her kan du læse mere om alle de fordele, du får som DANA-medlem.

Mere end 50% af alle danske iværksættere drejer nøglen om inden for de første fem år.
Der er ingen, der siger, at det skal være nemt at være selvstændig. Der kan være mange bump på vejen til succes, og derfor er det vigtigt at have et godt sikkerhedsnet – også selvom du måske føler, at din virksomhed er etableret på markedet.

Vi taler hver dag med selvstændige, der først for sent har opdaget konsekvenserne af ikke at være i en a-kasse. Netop derfor ved vi også at uheldet kan indtræffe med meget kort varsel. Spørgsmålet er bare, om du har råd til usikkerheden.

Der er lang vej til en fast indtægt, hvis du mister din virksomhed uden at være medlem af en a-kasse.
Du er kun berettiget til kontanthjælp, hvis du eller din ægtefælle ejer for mindre end kr. 10.000.

Alt hvad der kan omsættes til penge, skal realiseres, og har du andre indtægter fra eksempelvis din ægtefælle, bliver din hjælp trukket krone for krone.

Som DANA-medlem har du en meget lysere fremtid i udsigt, hvis uheldet skulle være ude.

12  kroner om dagen gør hele forskellen.
Du har sikkert forsikret både hus og bil – men din fremtid er afhængig af, at du kan oppebære en indtægt på dig selv. For bare kr. 12 om dagen efter skat kan vi sikre dig ret til mere end kr. 215.000 om året i dagpenge.

Dagpengesystemet udbetaler langt mere, end der bliver indbetalt, fordi det er støttet af staten. Det mener vi, er en billig forsikring for at sikre sig en tryg fremtid. Men det kræver bl.a., at du er medlem i mindst et år.

I DANA er vi selvstændige sammen. Det betyder bl.a., at du får en række eksklusive fordele.
Vi tilbyder ikke kun et sikkerhedsnet, men giver dig også adgang til et professionelt netværk af ligesindede, faglige kurser, workshops og specialiseret rådgivning.

På den måde kan vi sammen give din virksomhed et skub i den rigtige retning og forhåbentlig være med til at sikre, at du aldrig er nødsaget til at dreje nøglen om. Du er selvfølgelig ikke alene om at afgøre, om det bliver tilfældet. Men du er selv herre over, om du lander på benene.

Derfor mener vi, at den bedste investering i din fremtid er et medlemskab hos os.

Meld dig i DANA nu

Bliv kontaktet nu

Vi griber dig, hvis du falder

DANA sørger for det økonomiske sikkerhedsnet – så du kan sørge for forretningen.

Læs mere
Hvorfor vælge dana

Vi er Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige, og har været det i over 40 år.

Læs mere